På lager
Kun %1 tilbage

Smoke in a cup

Ned til 29,95 DKK

Smoke in a cup er for dig der gerne vil prøve røgsmagen uden at købe en masse. Klar til brug med det samme. Vælg her mellem 4 forskellige slags. Hickory, Mesquite, Æble eller Kirsebær.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Kæmpe udvalg i alt til grillen
Hickory giver en robust og lækker røgsmag og som nedenstående er den en grundsten i The Real Thing. Det kan være en god ide at starte småt med denne røgtræ da den er kraftig, men også særdeles velegnet til længere røgninger af mad. Især velegnet til mørkt kød som oksekød.

Mesquite er med sin kraftige og sødelige smag grundstenen til mange typisk amerikanske retter i southern barbecue som f.eks. Texas beff brisket. Den er velegnet til mørkere kødstykker som oksekød og svinekød men også til at blande med mildere røgtyper til lysere kød da det ellers kan overdøve kødets smag.

Æbletræ er en røgtræ der giver en mild røgsmag med sødme og egner sig godt enten alene til fisk, kylling og svinekød eller blandet med en af de lidt tungere røgsmage som Hiskory og Mesquite til autentisk amerikansk barbecue. Prøv det også med Bacon hvor det fungerer fantastisk.

Kirsebær er ligesom æble en røgsmag der egner sig godt til mange slags kød. Det giver en dejlig frugtsmag med mildhed og egner sig især til svinekød, fjerkræ og vildt eller sammen med andre træsorter til amerikansk barbecue.

Specifikationer
SKUCC6030